ma – vrij : 9:00 – 17:00
070 – 346 29 12

Dakkapel

Smit Onderhoudsbedrijf de aannemer in Den Haag en werkt sinds 1980 aan aanbouw, dakkapel en verbouwt en renoveert badkamer, keuken en metselwerk en gevels.
Type dakkapellen
  • Traditionele dakkapel
  • Serre dakkapel
  • Uitklapbare balkon i.c.m. dakkapel (Velux)

Smit Onderhoudsbedrijf de aannemer in Den Haag en werkt sinds 1980 aan aanbouw, dakkapel en verbouwt en renoveert badkamer, keuken en metselwerk en gevels.

Door middel van een dakkapel komt er meer daglicht binnen in uw woning en wordt er meer ruimte gecreëerd. De dakkapellen kunnen geleverd worden in diverse typen met isolatieglas. Onder andere Velux levert dakkapellen dan dakkoepels met isolatieglas HR++, vast of afstand bediend. Door de verversing van de lucht voorkomt u nare geuren en schimmel.

Vergunningen
Een aanbouw, uitbouw, dakopbouw en dakkapel moeten aan de eisen van de “bouwwet- en regelgeving” voldoen. Dakkapellen die kleiner zijn dan een halve meter hebben geen vergunning nodig wanneer het huis niet in het stadsgezicht staat en wanneer er geen restricties benoemd zijn in het bestemmingsplan.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de betreffende gemeente of op de website van de Rijksoverheid. Wordt de dakkapel groter dan een halve meter? Dan kunnen wij zowel de vergunning als de tekening verzorgen.

In samenwerking met de architect (wij werken veel samen met Daal Warries Architecten) kunnen wij voor u deze vergunningen bij de betreffende gemeente aanvragen.

Straight Interior is een interieur architect die u kan helpen bij het ontwerpproces van uw woning en/of keuken.